Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Emulator αναπαράγει τίτλους του PlayStation σε 4Κ στις κονσόλες Xbox Series (video)

Emulator του PlayStation, γνωστός για το internal resolution scaling του μεταφέρθηκε σε Xbox Series X και Xbox Series S. Το DuckStation είναι ένας emulator του PS1 eπου επικεντρώνεται το playability, την ταχύτητα και τη συνέχιση της λειτουργίας του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με τον developer, στόχος είναι η ακρίβεια του emulation ακόμα και σε αδύναμο hardware.

Λογω των δυνατοτήτων του, όταν τρέχει σε ισχυρό hardware μπορεί να χρησιμοποιήσει την επεξεργαστική τους ισχύ και να κάνει τα παιχνίδια upscale 16 φορές σε σχέση με την αρχική τους ανάλυση. Για του λόγου το αληθές, στο video που θα παρακολουθήσετε στην συνέχεια ο YouTuber Modern Vintage Gamer παρουσιάζει παιχνίδια να τρέχουν σε ανάλυση 4Κ στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.


Ακόμα οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν λειτουργίες όπως το True Colour Rendering και το Texture Filtering. Ακόμα, παρέχεται η δυνατότητα διόρθωσης του texture warping που ήταν σύνηθες φαινόμενο στα παιχνίδια του PlayStation.

Βεβαίως ο DuckStation emulator δεν είναι διαθέσιμος μέσω του Xbox Store. Ο μόνος τρόπος να αποκτήσουν πρόσβαση οι ενδιαφερόμενοι είναι βάλουν το Xbox Series X ή το Xbox Series S σε Developer Mode, που απαιτεί την πληρωμή ενός ποσού στη Microsoft για να ενεργοποιηθεί και να εγκαταστήσουν μόνοι τους το software.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*